Epson M100 Mono Tanklı Yazıcı A4

Epson M100 Mono Tanklı Yazıcı A4 (EPSON-C11CC84301)

0,00
Stok Miktarı : 101

Epson M100 Dahili Mürekkep Tanklı Mono Yazıcı

Epson. Dahili mürekkep tanklı mono yazıcı.
hepsiburada
Genel BakışEpson'un ultra- düşük maliyetli ofis baskı çözümü olan ilk mono dahili mürekkep tankı sistemli, Ethernet bağlantılı yazıcısı

Mürekkep Tankı Sistemi
hepsiburada
Ultra düşük maliyetliMono dahili mürekkep tankı sistemi

Epson'un hızlı kuruyan orijinal pigmentli mürekkebi, şirket dokümanlarının suya, dağılmaya ve solmaya dirençli olmasını sağlarken Micro Piezo teknolojisi de Epson kalitesinde belge baskısı sunar. Ek olarak 24 aylık garantisi ve ek servis desteği de yardım almanızı sağlayan önemli bir avantajdır.
hepsiburada
Epson kalitesnde baskılarMicro Piezo teknolojisi

Hedefe yönelik mürekkep tankı sistemli yazıcıyla tam entegredir, böylece genellikle orijinal olmayan dolumlardan ve başka marka mürekkep tankı sistemlerinden kaynaklanan karmaşıklık veya sorunlar söz konusu olmadan güvenilir baskının keyfini çıkarabilirsiniz. Epson marka orijinal mürekkep şişeleri, açıklayıcı etiketleri ve damlatmayan nozülleri ile mürekkep tankı doldurulmasını kolaylaştırır.
hepsiburada
İçiniz rahat olsunEpson servis garantisi

Epson WorkForce M100 kapladığı alanın küçüklüğü sayesinde içinde bulunduğu her tür ortamda kolayca kullanılır. Ayrıca hızlı başlangıç ve düşük enerji kullanımı sayesinde bu ENERGY STAR nitelikli yazıcı enerjiye duyarlı her türlü ofis için idealdir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR